4 desembre 2008 - Luz de Gas (BCN) - 21:00 h

14 de nov. 2008

Agraïment a Pep Sala

Pot passar el temps, però en Pep Sala es intemporal. Ell no es un cantant del seu temps, sinó que ha marcat i ha omplert el temps, el nostre temps, amb la seva música. Un Artista complert.

Però nosaltres, volem també descobrir-vos a la persona que hi ha darrera dels escenaris i apropar-vos aquesta faceta humana. Pot ser desconeguda per molts.

L’any passat, en Pep Sala ja va volgué participar desinteressadament amb nosaltres en l’esdeveniment que vam organitzar a l’Auditori de l’Hotel Meliá de Sitges (Barcelona) per a recaptar fons destinats a la rehabilitació d’una Residència Escolar per nens, en el qual vam acabar tots cantant junts "Boig per Tu", si be –aquesta vegada- la vam dedicar a l’Àfrica.

Aquest any, un altre cop, ens ha tornat a sorprendre oferint-nos presentar el seu nou CD dins la festa de celebració dels nostres 10 anys en la que a més, ha volgut participar activament, donant-nos idees i consells per a millorar-la. Per a nosaltres no serà sols un dia especial de celebració, sinó que a més és tot un honor que hagi volgut festejar així nostre dia, presentant oficialment el seu nou CD i brindant-nos el preu íntegre de les entrades per al projecte de pous d’aigua potable a Bôlôndô. Donant la seva veu i persona, per la causa de la solidaritat. Compartint amb nosaltres il·lusions, projectes, esforços.

Des d’aquestes línies, GRÀCIES PEP per la teva categoria humana.

Dr Roberto Memba
President D2000 en Àfrica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada